Je bekijkt nu Onze eerste wedstrijd is een feit!

Onze eerste wedstrijd is een feit!

Onze eerste wedstrijd is een feit !Vandaag hebben wij onze wedstrijddebuut gemaakt. De JO23 mocht het opnemen tegen de Franse topclub RC Lens. Via dit soort wedstrijden krijgen talenten van Invest2Impress de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te spelen van professionele voetbalclubs.In de eerste minuten was het al heel snel duidelijk dat RC Lens over heel veel kwaliteiten beschikt en dat in combinatie met het feit dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld resulteerde in het feit dat zei het spel dicteerde en mogelijkheden kregen om op voorsprong te komen.Na een onwennige 1e fase van de 1e helft kwam Invest2Impress beter in de wedstrijd. En werd en bij vlagen keurig positiespel uitgevoerd dat resulteerde ook in enkele kansen. Helaas voor Invest2Impress kwam RC Lens op voorsprong door een persoonlijke fout bij de talenten van Invest2Impress. Met een 0-1 achterstand werd de 1e helft afgesloten.In de 2e helft kwam Invest2Impress beter in de wedstrijd alleen resulteerde dat niet echt tot kansen. RC Lens wist door wederom een persoonlijke fout op 0-2 te komen. Invest2Impress bleef echter positief en snel volgde enkele mogelijkheden alleen konden de talenten van Invest2Impress het niet verzilveren.In de eindfase van de 2e helft voerde RC Lens de druk op en via een een goede aanval benutte zei de 0-3 wat tevens ook de einduitslag is geworden.Terugkijkend is de 0-3 ietwat geflatteerd maar we kunnen zeker terugkijken op een goede 1e wedstrijd tegen een gerespecteerde Europese club en we kijken absoluut positief terug op deze wedstrijd, op naar meer !Opstelling :1 Oscar2 Carel3 Jorgen4 Stefan5 Steyn6 Ote7 Eloge8 Brian9 Nelson10 Jay11 AaronMan of the match : Jorgen