OVER ONS

Welkom bij Voetbalschool Invest2impress De voetbalschool waar de ontwikkeling en het leerproces van spelers altijd op de eerste plaats staat. Dit bereiken wij door met trainers te werken die zelf kwaliteiten hebben en dit uitstekend over kunnen brengen. Voor een betaalbare prijs. We laten ons leiden door kwaliteit. Deze houden we hoog doordat we zelf ontzettend van het spel houden en een passie hebben voor het opleiden.

Trainers

Vially Mondo

Vially Mondo is zowel eigenaar als trainer bij Invest2impress. Vially gaat inmiddels al een aantal jaren door het leven als scout en spelersbegeleider. En begeleid inmiddels tal van spelers waaronder spelers die onder zijn toedoen de stap hebben gemaakt naar een BVO club. Vially is al sinds zijn 5e jaar actief in het voetbal heeft o.a. De jeugdopleiding van Sparta-Rotterdam Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht doorlopen. Zijn ervaring gebruikt hij om spelers bij Invest2impress beter te maken.

Nelson Bashir

Nelson Bashir is naast speler van FC Den Bosch ook trainer bij Invest2Impress. Hij brengt zijn ervaring nu al in praktijk om de voetballers van Invest2impress beter te maken. Nelson is een uitstekende aanvulling op ons team met het karakter van een winnaar !

Gael Mondo Malongi

Gael Mondo is actief als trainer bij Invest2impress. Naast zijn taken als trainer bij de voetbalschool is hij ook actief als speler bij Excelsior Maasluis onder 21 nadat hij 8 jaar de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam heeft doorlopen. Zijn ervaring in combinatie met zijn deskundigheid gebruikt hij om de voetballers van Invest2impress beter te maken.